Keylor Navas renova amb el Madrid

El porter de Costa Rica seguirà vinculat a l’entitat blanca fins al juny del 2021

Keylor Navas renova amb el Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Malgrat els rumors que l’han situat fora del Reial Madrid aquest mercat d’hivern i la manca de minuts des de l’arribada de Thibaut Curtois, el porter costa-riqueny Keylor Navas va fer oficial ahir al migdia la seva renovació pel club blanc. Tot i que la seva situació esportiva no és la que desitjaria, sobretot des que Santiago Solari es va fer càrrec de la banqueta del Bernabéu, Navas ha decidit allargar el compromís amb el club fins al juny de 2021.

Amb aquesta última firma es donen per tancades unes negociacions que feia mesos que s’ar­rossegaven a les oficines de la capital espanyola i que havien alimentat la rumorologia al voltant de la possibilitat que el jugador costa-riqueny deixés la disciplina madrile­nya per posar rumb a la Premier League. Un dels destins que havia sonat per al porter era l’Arsenal d’Unai Emery, però tant el preparador gunner com el mateix Reial Madrid s’havien afanyat a desmentir qualsevol especulació.

L’acord segellat ahir permet a l’últim campió del Mundial de Clubs assegurar la solidesa de l’equip sota pals, amb dos porters de primer nivell, i deixa Keylor Navas amb 32 anys i una fitxa que s’enfila fins als cinc milions d’euros per temporada, segons apunta el diari Marca.

Després d’arribar a Madrid procedent del Llevant el 3 d’agost del 2014, el porter de Costa Rica suma cinc anys defensant els colors del que fins avui és l’equip amb el qual més temporades ha jugat com a professional i amb qui ha aixecat ni més ni menys que tretze títols.

tracking