Irineu Esteve acaba 53è a Alemanya i és 38è a la classificació general

Irineu Esteve cau, acaba 53è a Alemanya i és 38è a la classificació general del Tour d'Ski

Irineu Esteve es troba immers en la disputa del Tour d’Ski, que ahir va viure a l’estació alemanya d’Oberstdorf la quarta de les set curses que comprenen la competició. L’andorrà va córrer ahir els 15 quilòmetres clàssics i tot i que durant bona part de la cursa es trobava entre els 30 primers, una caiguda li va fer perdre temps i va acabar 53è, amb un cronòmetre de 46’02’’6. Aquest resultat el deixa a la 38a posició de la general amb un temps total d’1 h 23’47’’2. El líder actual és el noruec Johannes Hoesflot, a 3’39’’2 de distància d’Esteve.

El fondista andorrà disputa avui la cinquena carrera i els dies 5 i 6, les dues restants a Val di Fiemme.