TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Ferran Teixidó, segon absolut i millor veterà a la 3 Fronteres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Teixidó segueix acumulant bons resultats tot i haver-se apartat de la competició a l’alt nivell un cop conclosa l’última temporada estiuenca de curses de muntanya. L’andorrà va acabar segon de la general a la 3 Fronteres Dynafit / Grandvalira d’esquí de muntanya, una de les proves de la Copa d’Andorra de la disciplina, en completar els 700 metres de desnivell fins al cim del Montmalús amb un temps de 34’48’’542. El segon lloc de la general, a més, li va valer per esdevenir el millor veterà i, evidentment, millor esportista del país a la cursa, que va comptar amb la participació de 130 esquiador.

El català Marc Pinsach va ser l’únic capaç de superar Teixidó en arribar a la meta amb 33’20’’501 i Jordi Solé, de l’ECOA, va completar el podi.

En l’àmbit femení, la millor esquiadora va ser Clàudia Galícia, que va fer el cim amb 39’45’’929. Nahia Quincoces i Sophie Dusautoir van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

tracking