EUROCUP (TOP-16)

Jerome Jordan viatja a Zagreb i podria debutar

El MoraBanc Andorra inicia la segona fase de la cita continental a la pista del Cedevita Zagreb

Jerome Jordan viatja a Zagreb i podria debutarCEDEVITA ZAGREB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra afronta la segona fase de l’Eurocup amb la motxilla carregada d’optimisme i amb la il·lusió que suposa accedir, per primer cop en la història, a un Top-16 d’una competició europea. Després de superar l’Estudiantes al Poliesportiu, el grup d’Ibon Navarro vol donar continuïtat a les sensacions i encetar amb victòria el seu esglaó de l’Eurocup. Els tricolors afronten el matx al Dom Sportova de Zagreb davant el Cedevita (2 de gener, 19.30 hores, RTVA) amb tots els efectius disponibles, inclòs el nou pivot Jerome Jordan, que ja ha passat la revisió mèdica, ha viatjat a la ciutat balcànica i podria disposar dels seus primers minuts.

Començar sumant un triomf a Zagreb pot semblar una declaració d’intencions per part del MoraBanc Andorra, atenent que, a priori, la pista del Cedevita sembla la més accessible dels rivals enquadrats al grup dels andor­rans en aquesta segona fase de competició. El tècnic, Ibon Navar­ro, abans de viatjar va posar l’accent en el fet que “el Top-16 és una competició molt curta de sis partits i cada minut i cada jugada pot ser decisiva en la lluita per les dues primeres posicions”. Navar­ro va insistir en el seu missatge i va indicar que, en aquest sentit, “tots els partits són molt importants. Un mal moment en un partit o un de molt bo pot ser molt rellevant. Anem amb molta il·lusió per donar el nostre màxim per obtenir bons resultats”. L’entrenador vitorià va deixar ben clar que “l’equip ha arribat al Top-16 i no es conforma amb això. Ara estem en un grup amb equips molt importants i amb pressupostos brutals, però això no ens treu ambició de fer bé les coses i classificar-nos per al play-off”.

Per part seva, Rafa Luz va apuntar en termes semblants que “ara quedem en competició els 16 millors equips de l’Eurocup i per tant tots els partits seran molt difícils, ja ho sabem. Hem d’estar preparats per a tot el que vingui. El Cedevita és un gran equip, que anota molt, sobretot a casa, i haurem d’intentar aturar-lo. És un equip que va canviar d’entrenador [va començar la temporada amb Sito Alonso] però que cada dia juga millor”.

El Cedevita va accedir al Top-16 després de cloure la primera fase com a tercer del grup B amb cinc victòries i cinc derrotes.

CEDEVITA, BOTXÍ EL CURS PASSAT I EXEQUIP DE SHURNA

El Cedevita Zagreb va ser un dels rivals del MoraBanc Andorra a la fase de grups de l’Eurocup de la temporada passada. L’equip tricolor va caure al Dom Sportova per 91 a 73 però va guanyar al Poliesportiu 78 a 71. A més, el Cedevita és l’equip de procedència de John Shurna, que ja es va retrobar el curs passat amb els seus excompanys.

tracking