Aïllar-se de la Copa

El vestidor del MoraBanc Andorra reconeix que la pressió per ser al torneig del KO ha estat negativa per a l’equip

Aïllar-se de la CopaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Plantilla, cos tècnic i directiva del MoraBanc Andorra van reconèixer sense complexos abans de començar la temporada que un dels objectius del curs era ser a la Copa del Rei que es disputarà el mes de febrer a Madrid. Els tricolors encara tenen opcions de ser-hi després de superar el Movistar Estudiantes al Poliesportiu, però des del vestidor van admetre que la pressió per ser a la Copa els havia jugat una mala passada durant els últims partits, quan l’equip havia sumat tres derrotes seguides a la Lliga ACB.

En aquest sentit, Rafa Luz va manifestar després de la victòria contra l’Estudiantes que “hem deixat a un costat l’objectiu de la Copa i ens hem centrat a jugar millor, i així ho hem fet”, i va afegir que “hem fet un bon partit i quan el rival ens ha collat, nosaltres hem sabut mantenir-nos bé i sumar la victòria”. El base brasiler també va destacar que “jo estava acostumat a jugar en equips que anaven partit a partit i no parlaven d’objectius, i crec que aquesta ha estat una de les nostres majors errades, posar-nos la pressió de jugar la Copa”, i va cloure que “quan hem perdut algun partit i la Copa s’allunyava hi havia una pressió que crec que ha estat dolenta per a nosaltres, però ara ho hem deixat de costat i ens centrarem a anar partit a partit”.

També va parlar de la Copa del Rei Moussa Diagne, que va declarar que “del tema de la Copa en sabeu més vosaltres que no pas nosaltres. Avui hem vingut per guanyar el partit, que és el que volíem, i ho hem fet. A veure els rivals, i després ja mirarem si tenim opcions o no, però el més important era guanyar i ara ho hem de gaudir”.

El matx contra el Movistar Estudiantes va ser el tret de sortida d’un calendari exigent per al MoraBanc Andorra, que haurà d’afrontar 12 partits en 40 dies per començar el 2019 entre la Lliga ACB i el tret de sortida al Top-16 de l’Eurocup. La primera d’aquestes cites serà el 2 de gener a Zagreb contra el Cedevita, i l’última serà el 10 de febrer a la pista, precisament, de l’Estudiantes. Sobre aquest calendari, el capità tricolor, Oliver Stevic, va explicar que “no descansem, però és així des del 27 de setembre i ja hi estem acostumats”. A més, va afirmar que juguen “cada tres dies i el Cedevita serà un equip dur i és una pista difícil per jugar, però tenim experiència perquè vam jugar-hi l’any passat. Ara ens hem de preparar bé per anar allà i lluitar fins a l’últim moment”.

ESPERANT JEROME JORDAN

La marxa de Shayne Whittington va provocar que el MoraBanc necessités un reforç per al joc interior i l’escollit per Solana va ser Jerome Jordan, amb qui hi ha un acord tancat des de fa dies, tal com va explicar el Diari. El pivot nord-americà té contracte fins al 31 de desembre amb el Cafés Candelas Breogán, i a l’entitat tricolor s’està en espera que acabi aquest vincle perquè s’incorpori al club del Principat.

tracking