Ibon Navarro

“Partit complet amb llacunes”

“Partit complet amb llacunes”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La còmoda victòria no va facilitar veure un relaxat Ibon Navarro entre bambolines. El tècnic vitorià anava mastegant mentalment alguns aspectes que després va verbalitzar davant del micròfon. “Hem fet un partit complet amb llacunes i cometent errades que són habituals.” Navarro va explicar que l’equip segueix tenint “desconnexions” però que la reacció a la pista ha estat millor que en altres partits. “Quan les coses no anaven bé [parcial de l’Estudiantes de 2-11 a l’inici de l’últim quart] hem tingut disciplina, intensitat defensiva i hem sabut fer un pas endavant en moltes coses”, va argumentar. Navarro va afegir que “el més positiu és que acabem l’any amb victòria”.

L’entrenador de l’equip va explicar que “hem tingut un percentatge de tir normal i ho trobàvem a faltar. D’acord que hem tingut trams de partit dolents però, insisteixo, aquest cop ho hem sabut aixecar”.

Navarro va subratllar també, a l’hora de destacar la feina coral, la tasca en defensa. “Ells han tingut vint pèrdues de pilota i és un aspecte que parla molt bé del nostre treball en defensa”, i va cloure lloant la feina que van realitzar Diagne, Shurna i Upshaw a la pintura.

EL RIVAL

“Hem fet el pitjor partit de la temporada” Josep Maria Berrocal. L'entrenador del Movistar Estudiantes va aparèixer molt seriós a la sala de premsa i gairebé mitja hora després de la finalització del partit. El tècnic català va comentar que era “el pitjor partit de la temporada” del seu equip. A l’hora de desgranar les mancances de l’Estu al Poliesportiu, Berrocal va apuntar que “és una llista llarga, per això –va insistir– ha estat el pitjor partit de l’any. Atac, defensa, 20 pèrdues de pilota... s’han ajuntat massa coses negatives. És una llàstima perquè veníem d’una evolució positiva del grup”.

tracking