TALL A la
CS-310

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Irineu Esteve s'estrena al Tour de Ski amb el 99è lloc a l'esprint

Irineu Esteve va estrenar-se ahir amb una 99a posició a la primera prova del prestigiós Tour de Ski. La localitat italiana de Toblach va acollir la cursa d’esprint estil lliure amb un recorregut d’1,3 quilòmetres, i el fondista de la FAE no va poder obtenir la classificació per a la final. Durant la qualificatòria, Esteve va aconseguir un temps de 2’30”25, a 13”39 de la millor marca. El guanyador de la prova va ser el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, seguit per Lucas Chanavat i Richard Jouve.

Avui es disputa la segona prova d’aquest Tour de Ski, també a Toblach, Itàlia, amb la cursa de 15 quilòmetres estil lliure. Els participants a la prova descansaran el dia 31 i viatjaran cap a Suïssa, on el dia de Cap d’Any hi haurà una nova cursa d’esprint. El 2 i 3 de gener hi haurà dues proves a Alemanya, i la competició es tancarà els dies 5 i 6 a Val di Fiemme, Itàlia.