TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ACB Lliga Endesa

Tallar la mala ratxa

El MoraBanc Andorra tanca el 2018 rebent l’Estudiantes amb l’objectiu de tornar a vèncer a la lliga després de tres derrotes seguides

Punt de partida i deures pendents per al MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra disputa aquesta nit l’últim partit del 2018, contra el Movistar Estudiantes (20.30 hores, Poliesportiu), amb un objectiu clar, retrobar-se amb la victòria i deixar enrere les tres derrotes consecutives a la Lliga ACB. Per si fos poc, el duel tindrà un punt de morbo extra amb el retorn de Shayne Whittington només quatre dies després de rescindir el contracte amb el MoraBanc. En relació amb aquest aspecte, el tècnic, Ibon Navarro, va explicar que “és part de l’espectacle i del negoci”, mentre que David Jelínek va assegurar que “són coses que passen en aquesta professió”.

El conjunt tricolor ha estat capaç del millor i del pitjor aquesta temporada, amb victòries èpiques contra el Madrid o Baskonia, i derrotes preocupants contra dos equips en descens com Delteco i Breogán. En aquest sentit, Jelínek creu que el motiu per patir tant amb els equips de la part baixa és que “contra els grans ens motivem més i potser contra els petits ens oblidem una mica d’això, i aquí tothom és capaç de guanyar qualsevol rival”, i va afegir que “ens hem de mentalitzar per a qualsevol partit com si juguéssim contra els grans”.

Per al duel d’aquesta nit, el tècnic tricolor espera un matx “amb molta tensió entre dos equips que necessitem la victòria i que venim d’una ratxa sense triomfs”. A més, va destacar que “segurament no serà un duel gaire vistós, però suposo que serà un duel tancat on espero que estem preparats per patir quan ho haguem de fer i per gaudir quan toqui”.

El duel viurà un moment especial al descans, quan hi ha programada una pluja de peluixos des de les grades per col·laborar amb la campanya de recollida de joguines en favor de Càritas del periodista d’RTVA Òscar Royo.

D’altra banda, el director esportiu del Cafés Candelas Breogán, Quique Fraga, va confirmar dijous a la nit a l’assemblea de socis del club gallec que el pivot Jerome Jordan no renovarà el contracte amb l’equip de Lugo, que finalitza el 31 de desembre. Tal com va explicar el Diari a l’edició de dijous, Jordan és l’escollit per la direcció esportiva del MoraBanc Andorra per substituir Whittington i l’acord amb el jugador ja és total perquè s’incorpori a partir de l’1 de gener a l’equip.

tracking