Mireia Gutiérrez torna a la Copa del Món a Àustria

Mireia Gutiérrez torna a la Copa del Món a Àustria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mireia Gutiérrez torna a disputar avui una cursa de la Copa del Món d’eslàlom a Semmering (Àustria), després de la caiguda que va patir durant els entrenaments de Saint Moritz que li va provocar una fractura al primer metacarpià de la mà esquerra. Mimi va passar pel quiròfan el 9 de desembre i avui tornarà a l’alta competició, només 20 dies després de l’operació.

La primera mànega de l’eslàlom de la Copa del Món a l’estació austríaca arrencarà a les 10.30 hores i l’esquiadora de la FAE sortirà amb el dorsal 37 de 62 participants. En cas d’accedir a la segona mànega, arrencarà a les 13.00 hores.

D’altra banda, l’equip B de la Federació Andorrana d’Esquí es troba a Valmeinier (França), on s’han disputat dos eslàloms FIS. Al primer, el millor representant del Principat va ser Quim Rodríguez, que va finalitzar en el 41è lloc, a 12”76 del vencedor, Robin Bufet. Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella no van acabar la segona mànega, ni Robert Solsona la primera.

Al segon eslàlom, Xavier Cornella, amb la 30a posició, va ser el millor representant de la FAE, a 6”96 de la victòria. Robert Solsona va finalitzar en el 40è lloc i Bartumeu Gabriel va ser 56è. Quim Rodríguez no va poder acabar la segona mànega.

tracking