El Barça presenta Jeison Murillo

Arriba cedit fins a final de temporada amb una opció de compra de 25 milions

El Barça presenta Jeison Murillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va presentar ahir Jeison Murillo en un acte celebrat al Camp Nou. El central colombià arriba a l’equip blaugrana cedit pel València fins a final de temporada, i el conjunt català es guarda una opció de compra no obligatòria de 25 milions d’euros. El defensa va explicar que està “molt content per l’oportunitat”, a més d’assenyalar que és “un somni complert arribar al Barça”.

El secretari tècnic de l’FC Barcelona, Eric Abidal, va assegurar que Murillo és “un central dret que té perfil per jugar com a lateral, i un futbolista amb caràcter, ràpid i contundent en la parcel·la defensiva”. Sobre la resta del mercat d’hivern en clau blaugrana, l’ex-jugador gal va destacar que “estarem atents als jugadors depenent de la necessitat, però avui necessitem un jugador i és aquí”, i pel que fa a les sortides, va assegurar que “sempre depèn dels jugadors i del que necessiten. Hi ha jugadors que volen jugar més, però jo no soc l’entrenador i no decideixo. Tot es posa sobre la taula, es prenen decisions i se n’acaba parlant”.

L’acte de presentació de Jeison Murillo va comptar amb unes 1.500 persones a les graderies del Camp Nou, la majoria compatriotes del central colombià que es van fer notar i es van deixar veure amb banderes del seu país. Sobre el fet de jugar amb Leo Messi, el defensa es va desfer en elogis i va declarar que “és el millor del món i significa molt per al futbol”, a més de mostrar-se alleujat perquè deixarà de tenir-lo com a rival.

Per últim, Murillo va explicar que ja ha parlat amb el tècnic, Ernesto Valverde, i que ara li toca “demostrar a l’equip per què he estat escollit per vestir aquesta samarreta”.

tracking