Un Boxing Day per marcar diferències

Els millors de la lliga anglesa busquen obrir més forat amb els rivals directes

Un Boxing Day per marcar diferènciesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Al Regne Unit el Boxing Day és una festivitat que tradicionalment se celebrava per fer donacions i regals a aquells que no hi tenen accés en les festes nadalenques. La data fixada és el 26 de desembre i ja fa anys que el futbol s’ha afegit, a la seva manera, a aquesta tendència. La Premier League no s’atura i com cada any ofereix duels transcendents i en bon horari perquè en puguin gaudir tots els aficionats.

El Liverpool de Jürgen Klopp arriba a la cita com a líder amb quatre punts de marge sobre el City de Pep Guardiola i el Tottenham de Pochettino els aguanta el ritme, amb 42 punts, al tercer lloc. Chelsea i Arsenal es disputen l’última plaça de Champions i arrencaran el dia igualats a 37 punts. Tots dos miren pel retrovisor un Manchester United que amb Soskjaer a la banqueta vol escalar posicions per fer-se un lloc a competicions europees. Precisament els reds tenen un rival fàcil avui, el Huddersfield, que és en zona de descens i suposa una oportunitat per pressionar els d’Emery, que juguen contra el Brighton, i els de Sarri, que ho fan contra un Watford que no els permetrà badar. El Liverpool rep a Anfield un Newcastle amb urgències a la part baixa i els de Pep Guardiola visiten el camp del Leicester City, l’únic equip que s’ha colat entre citizens i Chelsea com a campió des del 2014.

Tots els partits esmentats ar­rencaran a les 16.00 hores, tret del Watford-Chelsea, que començarà a les 20.30 hores i tancarà un Boxing Day que pot marcar diferències entre els millors de la competició anglesa.

tracking