Vòlei

Victòria del CV Valls d'Andorra contra el Terrassa i derrota del CV Andorra

Cara i creu per als equips de vòlei del país el cap de setmana amb la victòria del CV Valls d’Andorra i la desfeta del CV Andorra, en tots dos casos amb el CV Terrassa Tecknopoint com a rival.

Pel que fa al CV Valls d’Andorra, va superar el conjunt català per 3 a 1 al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany. Les locals es van endur el primer set per 25 a 22, però les visitants van empatar el matx amb l’11 a 25 a la segona mànega. Les noies de Miki Ripoll van tancar el partit amb el 25 a 23 i 25 a 20 del tercer i quart set, respectivament. Amb aquest triomf, el CV Valls d’Andorra ocupa la quarta posició a la lliga amb 14 punts en 11 partits disputats.

De la seva banda, el CV Andorra va caure 3 a 0, també contra el CV Terrassa Tecknopoint, però en aquest cas a fora. Els parcials van ser de 25 a 18, 25 a 16 i 25 a 22.