Umtiti torna a Barcelona per seguir la recuperació

El central gal aposta per un tractament conservador sense quiròfan

Umtiti torna a Barcelona per seguir la recuperació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va anunciar que el central francès Samuel Umtiti tornarà el dia 30 a Barcelona per seguir amb el tractament conservador de la lesió i evitar així passar pel quiròfan.

El jugador blaugrana es va lesionar el cartílag del genoll esquerre, on arrossega molèsties des de final de setembre. Els metges del Barça van recomanar-li que s’operés per solucionar aquestes dolences, però el jugador va preferir apostar per un tractament més conservador i va desplaçar-se a Doha (Qatar), on ha estat sota el control dels metges de la selecció francesa. Ahir al matí, després del triomf del Barça contra el Celta, el central va anar a la ciutat esportiva, on els serveis mèdics del club català van realitzar-li proves i van determinar que el 30 de desembre s’incorpori a la disciplina del primer equip blaugrana per seguir amb el tractament per recuperar-se.

Umtiti només ha pogut disputar vuit partits aquesta temporada amb l’FC Barcelona, set de lliga i un de la Lliga de Campions, a causa de les molèsties que ha arrossegat al genoll. Aquesta lesió, juntament a la de Vermaelen, va fer que el Barça incorporés el central Jeison Murillo.

tracking