Parèntesi per fer net

El descans dels dies de Nadal ha de servir perquè el vestidor del MoraBanc faci un ‘reset’ i torni amb la il·lusió al màxim, segons Francesc Solana

Parèntesi per fer netACB PHOTO / J. L. VEGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

No hi ha dubte que el MoraBanc Andorra viu el moment més complicat de la temporada, no només per les tres derrotes consecutives a la lliga, sinó perquè l’equip “ha tornat de la finestra FIBA sense l’espurna que tenia abans”, admet el director general, Francesc Solana.

Els tricolors sumen, ara mateix, un total de vuit derrotes a l’ACB, en què encara no han guanyat després de l’aturada. Aquest fet comença a obligar el vestidor a enterrar, com a mínim ara per ara, un dels objectius de principi de temporada: classificar-se per a la Copa del Rei. “Has de guanyar nou o deu partits per ser-hi i fins que no arribes a set o vuit no fa falta pensar-hi, perquè hi ha molts equips que hi volen ser. A vegades s’ha de posar més en valor quan hi anem, en cinc temporades hi hem estat una vegada”, subratlla Solana, conscient que els homes d’Ibon Navarro es troben segurament en el pitjor estat anímic del curs i que necessiten, sigui com sigui, recuperar el somriure a la pista i tornar a connectar entre ells per acabar fent-ho amb l’afició. “No ens podem aturar, hem de seguir, tant contra el Mònaco, com avui [per ahir], s’han vist bones coses, hem de mirar de ser positius i preparar-nos bé.”

L’aturada nadalenca arriba quan sembla més necessària i segur que jugadors i tècnics demanen el mateix a les festes que el director general: “Ara tenim un parell de dies de descans, que tot­hom estigui amb la família i ens ajudi a tornar amb l’energia suficient per afrontar el partit de dissabte vinent a casa, que és importantíssim.” L’Estudiantes és el proper rival dels andorrans a la competició domèstica i ara mateix ja no cal pensar ni en quina posició arriba, ni en quina es troben els del Principat a la classificació, calen victòries i química sobre el parquet. “Hem de fer un reset i aprofitar aquests dies per airejar-nos i tornar amb la màxima il·lusió, esperem trobar energia i que el nostre públic també ens en doni perquè l’equip n’hi transmeti.”

En aquest sentit, una de les ànimes de l’equip, Moussa Diagne, s’hi afegeix: “És un moment dur però toca treballar, ser ambiciosos i tornaran els triomfs.”

tracking