El Barça supera el Celta i acaba l'any líder en solitari

El Barça supera el Celta i acaba l'any líder en solitariFCB

L’FC Barcelona va guanyar ahir 2 a 0 el Celta de Vigo i acabarà l’any com a líder en solitari de la lliga espanyola. El partit es va posar de cara ben d’hora per als d’Ernesto Valverde, ja que al minut 10 Dembélé va aprofitar un refús del porter gallec després d’un xut de Messi per fer pujar l’1 a 0 al marcador.

Just abans del descans, Messi va aprofitar una assistència de Jordi Alba per fer el 2 a 0 amb una gran rematada i deixar el duel pràcticament sentenciat abans de passar pels vestidors. A la represa, el Barça va seguir dominant i tenint ocasions per ampliar el marcador, però el resultat ja no es va moure.

Els blaugrana sumen 37 punts, tres més que l’Atlètic de Madrid, que ahir va superar l’Espanyol per 1 a 0 al Wanda.