L'FC Andorra rep el Balaguer abans de l'aterratge de Piqué

El partit d’avui significa el final d’una etapa i l’últim de Richard Imbernón a la banqueta tricolor

L'FC Andorra rep el Balaguer abans de l'aterratge de PiquéI.A.C:

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra viurà aquesta tarda a la Borda Mateu davant el Balaguer (16.00h) el seu últim partit abans del relleu a la cúpula del club. Un canvi de mans que se segellarà el dia 29 a l’assemblea de socis, un cop quedi ratificada la venda de l’entitat tricolor al grup Kosmos encapçalat per Gerard Piqué. A més, Richard Imbernón viurà el seu darrer partit a la banqueta andorrana, ja que a partir del dia 3 de gener, Gabri i Jorquera es faran càrrec de l’equip. Malgrat el rerafons perceptible i obvi de la compra, els jugadors volen mantenir-se centrats en la competició i mantenir-se aïllats.

“És cert que la notícia [la de la compra del club per part del grup de Piqué] ho ha eclipsat tot, però els jugadors no podem fer res perquè no depèn de nosaltres. El que sí depèn de nosaltres i hem de fer és guanyar el Balaguer”, va afirmar amb rotunditat Marc Ferré. Si penséssim en altres coses ens estaríem equivocant”, va sentenciar. Tot i això, el jugador tricolor va reconèixer que “potser sí hi ha un punt d’intranquil·litat perquè no saps si el que apareix cada dia a la premsa és cert o no. La junta sempre ha estat molt clara amb nosaltres i hi tenim confiança cega. Han estat transparents, mai s’han amagat i sempre han anat de cara. I no és cap tòpic”. Ferré considera que la imminent arribada de Kosmos és “positiva, sempre que millori la situació”, però assegura que “és trist que ningú del país hagi fet un pas endavant per acabar de salvar el club i s’hagi de recórrer a la inversió estrangera”. Lamenta que “ara que pot arribar una persona mediàtica, tothom sap de l’Andorra i tothom vol formar-ne part”.

El Balaguer és el cuer del grup 2 de Primera Catalana. L’equip andorrà té les baixes de Marc Pujol i Hans per lesió i de Xisco Pires per sanció.

tracking