Esports de neu

Àxel Esteve guanya a Panorama i dos supergegants per a 'Cande' Moreno

L’andorrana va ser 17a i 24a, i l’altre representant a eslàlom, Àlex Rius, 10è

Àxel Esteve guanya a Panorama i dos supergegants per a 'Cande' MorenoFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àxel Esteve es va imposar a l’eslàlom FIS disputat la matinada de dijous a divendres a l’estació canadenca de Panorama. L’andorrà, que va aconseguir el triomf amb un temps de 1’44”81, va ser el millor en les dues mànegues, en la primera amb 53”95, i en la segona amb 50”86. A més, va marcar 19.45 punts FIS, molt a prop dels seus actuals 18.80. El podi el van completar els canadencs Anthony Naciuk (+0.40) i Asher Jordan (+0.73). Per la seva part, Àlex Rius va assolir un Top-10. L’andorrà va ser 6è amb un crono de 1’46”23, a 1”42 d’Esteve, i amb 29.34 punts FIS, que suposa una millora respecte als 31.97 actuals, segons la darrera llista FIS publicada fins al moment. Finalment, Xavi Salvadores no va poder finalitzar la segona mànega.

D’altra banda es van disputar dos supergegants corresponents a la Copa d’Europa a l’estació austríaca de Zauchensee, amb Marc Oliveras i Matías Vargas. En el d’ahir, Vargas, amb el dorsal 74, va ser 48è amb 1’16”67, a 4”37 del guanyador, l’austríac Stefan Babinsky (1’12”30). Oliveras, amb el dorsal 68, per la seva part, no va poder finalitzar la cursa.

També va participar en dos supergegants FIS Cande Moreno a l’estació austríaca de St. Lambrecht. L’andorrana va ser 17a i 24a. Moreno va marcar un crono d’1’01”49 en el primer supergegant, a 1’’06 de la guanyadora, l’alemanya Michaela Wenig (1’00”43). En el segon, l’andorrana va acabar 24a amb 1’00”48, a 1”68 de la mateixa Wenig.

LLUIS MARÍN ACABA 35è A LA COPA DEL MÓN DE CERVINA

Lluís Marín va finalitzar ahir 35è en el seu debut aquesta temporada a la Copa del Món. Ho va fer a l’estació italiana de Cervina i on va acabar sumant 20 punts a la classificació de la WC. Marín, que va assolir la classificació per a les finals dijous amb el 17è millor temps, va sortir a la primera sèrie de vuitens de final de la cita mundialista amb els alemanys Martin Noerl i Florian Gregor, els australians Alex Pullin i Adam Lambert i l’italià Filippo Ferrari. El rider andorrà no es va poder classificar per als vuitens de final en ser cinquè de la seva sèrie. Marín va tenir una bona sortida i es va situar entre els millors des del principi. Pel primer intermedi va passar segon i al tercer, seguia mantenint la posició. Després se n’ha anat cap a la xarxa en anar massa extern al tercer revolt i ha perdut el ritme. La propera cita de la Copa del Món és avui també a Cervina.

tracking