Ja es coneix el recorregut de La Vuelta a Espanya

Ahir al vespre es va fer oficial el recorregut final de la cursa que enguany torna a tenir en el Principat un dels seus escenaris estrella

Ja es coneix el recorregut de La Vuelta a Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir al vespre es va fer oficial el recorregut final de la Vuelta a Espanya que enguany torna a tenir en el Principat un dels seus escenaris estrella. La prova reina del ciclisme espanyol passarà per Andorra just abans de la primera etapa de descans i portarà al país la que serà una de les etapes més dures i espectaculars de l’edició 2019. A banda d’haver de coronar alguns dels ports més durs, els ciclistes descobriran la pujada al Coll d’Engolasters amb un tram d’enllaç de quatre quilòmetres d’sterrato. L’etapa andorrana acabarà als Cortals d’Encamp.

Etiquetes:

Després de passar pel Principat i complir la pertinent jornada de descans, la prova creuarà la frontera francesa per tornar a la península per Navarra i passar pel País Basc, Cantàbria i Astúries, on coronarà trams que duran els corredors al santuari d’Acebo o al punt més alt de La Cubilla. Igual que passarà a Andorra, aquests dos últims són punts que fins ara no havien tingut etapes de la competició i se sumen al recorregut del Principat com a principals al·licients per als aficionats a la bicicleta. El final de La Vuelta se celebrarà a la comunitat de Madrid.

tracking