TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

automobilisme

L'Andorra Winter Rally, cancel·lat a causa del clima

L'Andorra Winter Rally, cancel·lat a causa del clima

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diumenge vinent, dia 23 de desembre, s’havia de celebrar la que hauria estat la quarta edició de l’Andorra Winter Rally, que organizta l’ACA –Automòbil Club d’Andorra. A través d’un comunicat, l’ACA va fer oficial la cancel·lació de la cita d’aquest 2018 a causa de les condicions climatològiques, que han estat massa benignes i han deixat sense neu els trams pels qual havien de circular els vehicles que competissin a l’esmentat ral·li.

Toni Sasplugas, màxim responsable de l’organització i secretari general de l’ACA, va explicar que “el nostre interès i el dels participants, per sobre de tot, és preservar l’esperit pel qual es va crear l’Andorra Winter Rally, que és la conducció sobre neu o gel”. La prova havia de passar pel Coll d’Ordino i enguany, les pràcticament nul·les precipitacions han deixat sense rastre de neu la carretera.

L’ACA reemborsarà els drets d’inscripció a tots els equips o, en cas que ho prefereixin, els reservarà la plaça per a l’edició de l’any vinent.

tracking