El Barça s'enfrontarà al Lió a vuitens

L’anada es jugarà el 19 de febrer i la tornada, el 13 de març al Camp Nou

El Barça s'enfrontarà al Lió a vuitensUEFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Futbol Club Barcelona ja sap a qui haurà de superar si vol ser a quarts de final de la lliga de campions d’enguany. El sorteig celebrat ahir a Nyon, va emparellar els d’Ernesto Valverde amb un Olympique Lió que ha estat capaç de discutir-li el primer lloc del grup a tot un Manchester City durant la fase de grups, de fet, els de Pep Guardiola no van ser capaços de guanyar-lo ni a l’Etihad Stadium, ni a Lió. Tot i que els culers van evitar equips com el Liverpool i el Manchester United, faran bé els catalans de no refiar-se del quadre francès, més encara si recorden el que els va passar l’any passat amb la Roma.

En declaracions posteriors al sorteig, Valverde va explicar que “són un equip molt competitiu i tenen un gran contraatac tot i que encara l’hem vist poc i ara arriba el moment d’estudiar-lo més”. Un dels noms destacats del rival blaugrana és l’exjugador del mateix United, Memphis Depay, un dels principals perills a la banda i que li donen una punta de velocitat molt important. També hi destaca el davanter Nabil Fekir, referència ofensiva francesa que serà baixa el partit d’anada i, finalment, caldrà que el Barça vigili els migcampistes Houssem Aouar i Tanguy NDombele. El partit d’anada es disputarà el 19 de febrer a França i el de tornada, el 13 de març al Camp Nou.

El Reial Madrid, per part seva, jugarà contra l’Ajax d’Amsterdam i l’Atlètic de Madrid ho farà contra la Juventus de l’exjugador blanc, Cristiano Ronaldo.

tracking