Jugadors i tècnics del Lusitans reclamen solucions

Els jugadors i tècnics del conjunt ‘vermelho’ demanen solucions per als impagaments i volen que s’hi impliqui la federació

Jugadors i tècnics dels Lusitans reclamen solucionsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Lusitans va caure ahir per 3 a 0 contra l’Inter Escaldes en el duel corresponent a la 12a jornada de la Lliga Multisegur Assegurances. Semblava un partit normal amb l’afició fent sonar els timbals i bombos a la grada, i amb els jugadors donant-ho tot a la gespa, però no era un duel més. Si no canvien molt les coses, el d’ahir podria ser la última vegada que un dels clubs històrics del Principat surt al terreny de joc, ja que la lliga nacional no torna fins a final de gener i la situació del club vermelho és límit.

Els jugadors encara no han cobrat el que el club els deu, en una situació que ja s’ha vingut repetint durant els últims anys. La temporada passada, la plantilla ja va patir endarreriments en el cobrament de les nòmines, però finalment es va poder solucionar. Enguany, però, la situació és encara més complicada perquè el deute de l’entitat puja fins als 100.000 euros entre jugadors i proveïdors en un cas que també es troba judicialitzat a la Batllia. Tot fa pensar, llavors, que el club va de cap a la desaparició.

Reclamen solucions

Després del matx d’ahir, el jugador Fernando Lazcano va assegurar que “sempre tenim complicacions, i crec que ara la situació ja no dona per a més”, i va afegir que “ens arriben missatges des de fora, però ningú de la junta ha parlat directament amb nosaltres, molta gent ha vingut amb la família des de lluny i no és un tema per no prendre seriosament”. Preguntat sobre si seria l’últim partit, Lazcano va destacar que “no sabem res, és una incertesa i ningú dona la cara”.

El tècnic Quim Ferreira va anar més enllà i va demanar que actuï la federació: “crec que hauríen d’estar atents a aquesta situació i no poden deixar acabar el club”. Per últim, va afirmar que “és una situació lamentable per a tots nosaltres perquè som professionals, i no sé si serà l’últim partit o no, només sé que hi ha d’haver solucions per resoldre els problemes”.

EL SANT JULIÀ TANCA L'ANY LÍDER, I PRIMER TRIOMF DE LA TEMPORADA PER A L'ENCAMP

La UE Sant Julià va superar la UE Santa Coloma per 1a 3 i arriba a l’aturada hivernal com a líder de la Lliga Multisegur Assegurances. Blanco per partida doble i Cissé van marcar els gols lauredians, i Jordi Rubio va fer els dels colomencs. El segon lloc el comparteixen Vall Banc i Inter Escaldes amb 22 punts, a dos del líder. El vigent campió va vèncer 0-2 l’Engordany amb gols de Robert Ramos i Nájera, i els escaldencs es van desfer del Lusitans per 0 a 3 amb dianes de Riestra, de penal, Gomes i Genís Soldevila. Per últim, l’FC Encamp va aconseguir la primera victòria de la temporada a la lliga després de vèncer 2 a 0 a l’FC Ordino. Eugenio Peralta va obrir el marcador als 20 minuts de joc, i Gonzalo Ucha va sentenciar el partit amb una diana al 87. L’última jornada del 2018 de la Lliga Multisegur Assegurances posa el punt i final a la primera part de la competició, que no tornarà fins al 27 de gener. La setmana abans, però, es jugaran els vuitens de final de la Copa Constitució.

Jugadors i tècnics dels Lusitans reclamen solucions

tracking