Esquí adaptat

Roger Puig finalitza cinquè a la Copa d'Europa d'eslàlom de Saint Moritz

Roger Puig finalitza cinquè a la Copa d'Europa d'eslàlom de Saint Moritz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig va aconseguir ahir la cinquena posició a la Copa d’Europa d’eslàlom de Saint Moritz (Suïssa) amb un temps final d’1’25”58, a 11 segons del vencedor de la cursa, el gal Arthur Bauchet, que va estar acompanyat al podi pel competidor de Nova Zelanda, Adam Hall, i per l’austríac Martin Wuerz.

L’esquiador paralímpic va finalitzar la primera mànega de la cursa en vuitena plaça amb una marca d’1’03”20, mentre que a la segona va millorar i va aconseguir el quart temps més ràpid (50”08), i va pujar fins la cinquena posició final que li dona 45 punts per a la general de la Copa d’Europa. Després de la cursa, Puig va dir que “marxo molt content i amb bones sensacions després d’aquestes curses a Sant Moritz per l’alt nivell que hi ha”.

La cancel·lació del supergegant previst per a avui, i de la Copa del món de Sella Nevea (Itàlia) que s’havia de fer a partir de dimecres, fa que Puig posi el punt i final a la gira de final d’any. La propera gran cita serà a finals de gener amb la disputa del Mundial que es farà entre Kranjska Gora (Eslovènia) i Sella Nevea (Itàlia).

tracking