TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El Madrid venç el Rayo abans del Mundial (1-0)

Un gol de Benzema va donar el triomf al conjunt blanc al partit previ al viatge a Abu Dhabi

El Madrid venç el Rayo abans del Mundial (1-0)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Madrid va superar ahir al Rayo Vallecano a casa per 1 a 0 abans d’emprendre el viatge cap a Abu Dhabi per disputar el Mundial de Clubs a partir del dimecres.

Els blancs van dominar des del primer moment i van avançar-se ben ràpid gràcies a Benzema. Lucas Vázquez, després d’una gran jugada, va posar una pilota a l’espai, i el davanter gal no va desaprofitar-la amb una gran definició. El matx va arribar al descans amb l’1 a 0, però no per falta d’ocasions per als blancs, que mitjançant Toni Kroos van enviar una pilota a la fusta.

A la represa, el matx va seguir la mateixa tònica, amb el Madrid sent el clar dominador del partit i desaprofitant ocasions, com una de Marco Asensio que es va acabar estavellant al cos de Dimitrievski. El Rayo Vallecano estava contemplatiu i esperant, però va avisar amb un xut llunyà de Bebe que va acabar atrapant Courtois en dos temps.

El Madrid va seguir gaudint d’ocasions, però el marcador ja no es va tornar a moure i el conjunt de Santiago Solari va acabar imposatnt-se per la mínima a l’últim partit de lliga que els blancs disputen aquest 2018.

Ahir també va guanyar l’Atlètic de Madrid, que es va imposar per 2 a 3 al Valladolid i se situa colíder empatat a punts amb el Barça a l’espera del que faci avui el conjunt català. Kalinic i Griezmann van posar el 0 a 2 al marcador, però el Valladolid va empatar amb gols de Calero i de Saúl en pròpia porta. Griezmann, de nou, a les acaballes del partit va certificar el triomf per als matalassers amb el 2 a 3 definitiu.

L'FC BARCELONA VISITA EL LLEVANT PER SGUIR LÍDER

L’FC Barcelona s’enfronta aquesta nit a domicili al Llevant (20.45 hores) amb l’objectiu de seguir encapçalant una jornada més la classificació de la primera divisió espanyola. Els blaugrana visitaran l’estadi Ciutat de València, on la temporada passada van perdre la seva ratxa d’imbatibilitat de 43 jornades de lliga sense perdre després d’un partit boig en què el conjunt català va acabar caient per 5-4. A mes de veure’s les cares avui, tots dos equips van quedar aparellats dijous al sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei que es disputaran el 9 i el 16 de gener. El partit d’anada serà a l’estadi Ciutat de València, mentre que la tornada es jugarà al Camp Nou.

tracking