Llevant-Barça, als vuitens de la Copa

El Madrid repetirà contra el Leganés, el seu últim botxí al torneig del ‘KO’

Llevant-Barça, als vuitens de la CopaFCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ciutat del futbol de Las Rozas, seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol, va acollir ahir el sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei, que va deixar els duels entre Llevant i Barça, i Madrid i Leganés, com a partits més destacats.

Pel que fa al duel entre els dos equips blaugrana, que curiosament diumenge s’enfronten en partit de lliga, el partit d’anada se celebrarà a l’Estadi Ciutat de València, mentre que la tornada serà al Camp Nou. Els precedents són favorables pel Barça, ja que ha aconseguit la classificació a les dues eliminatòries en què s’ha enfrontat al Llevant. La primera va ser el 2004, en què els valencians van guanyar 1 a 0 a l’anada, i els catalans van remuntar 3 a 1 a la tornada. Més fàcil ho van tenir a l’últim precedent a la Copa del Rei entre tots dos equips el 2014, ja que el Barça es va imposar clarament a València per 1 a 4, mentre que al Camp Nou va sentenciar l’eliminatòria amb un contundent 5 a 1.

De la seva banda, el Reial Madrid s’enfrontarà en aquests vuitens de final de la Copa del Rei al Leganés. Un duel amb morbo assegurat, ja que els madrilenys van eliminar la temporada passada el Reial Madrid a la competició del KO. El conjunt dirigit llavors per Zinedine Zidane va vèncer per 0 a 1 a Butarque, però a la tornada disputada al Santiago Bernabéu el Leganés va ser capaç de remuntar l’eliminatòria gràcies a la victòria per 1 a 2. El director de relacions institucionals del Reial Madrid, Emilio Butragueño, va declarar després del sorteig que “no ens porta bons records perquè ens van eliminar l’any passat, però confio que enguany sigui diferent”, i va afegir que “serà una eliminatòria competida, sens dubte, i haurem de tenir molta cautela i fer dos bons partits per classificar-nos”.

Entre la resta d’emparellaments del sorteig d’ahir, l’Atlètic de Madrid s’enfrontarà al Girona amb la tornada al Metropolitano, mentre que el més afortunat va ser el València, que s’enfrontarà a l’únic supervivent de segona divisió, l’Sporting de Gijón.

tracking