Marc Oliveras i Matias Vargas entren al Top-10 al supergegant de Panorama

Marc Oliveras i Matias Vargas entren al Top-10 al supergegant de Panorama

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Marc Oliveras i Matias Vargas van confirmar la matinada de dimarts a dimecres que segueixen el línia ascendent. Tots dos van acabar entre els deu primers classificats de l’eslàlom supergegant que es va disputar a l’estació canadenca de Panorama, en el marc de la Nor-Am Cup. El primer va firmar el setè millor temps i el segon va acabar la jornada en la posició immediatament posterior i a poca distància del seu company.

Oliveras va aturar el cronòmetre amb un registre d’1’23’’19 i Vargas ho va fer només cinc centèsimes de segon més tard, amb un temps d’1’23’’24. A més, cal destacar que Marc Oliveras va acabar a vuitanta-tres centèsimes del primer classificat i Vargas ho va fer a vuitanta-vuit, fet que demostra la igualtat de la prova i com de complicat és fer-se un lloc entre els deu millors. El guanyador de la cursa va ser el canadenc Sam Mulligan, amb un temps d’1’22’’36.

No acaben aquí les bones notícies per als esquiadors andorrans que van representar el país a ter­res canadenques, ja que la gran actuació d’aquesta setmana els porta a obtenir una millora notable pel que fa a punts en la disciplina de supergegant i segueixen millorant el seu comptador personal a la FIS: Marc Oliveras ha obtingut 20,64 punts al seu rànquing FIS, en què en tenia 30,18, i Matias Vargas n’ha obtingut 21,34, tot i que fins aleshores en tenia 32,34.

Amb aquest últim Top-10, l’esquí alpí andorrà segueix demostrant que competeix per estar entre els destacats d’aquest esport i que any rere any creix pel que fa a prestacions i rendiment.

tracking