Futbol

Una Nit del Futbol sense cap sorpresa rellevant

Habituals com Richard Imbernón, Tere Morató, Luís Cruz o Luis Do Nascimento no van faltar a la cita amb els guardons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia gran del futbol no va aportar sorpreses majúscules a l’hora de guardonar i homenatjar els millors de l’any 2018. El Comunal va acollir la tradicional celebració de la gent d’aquest esport i on es van lliurar 27 premis dividits per categories.

Un dels habituals és Richard Imbernón, actual tècnic de l’FC Andorra, que va ser distingit per cinquena vegada consecutiva com el millor entrenador del país. En aquest cas, després de signar el triplet amb el VallBanc Santa Coloma. “Els premis individuals en un esport d’equip són difícils d’entendre, però a nivell personal motiven molt. Estic molt agraït.” Erica Gonçalves, de l’Enfaf, es va endur el premi a la millor jugadora d’Andorra. “És un orgull”, va subratllar. “No ho esperava, sincerament, però també crec que he treballat molt per aconseguir un premi així”. Tere Morató, del Barça B, una altre de les habituals, va guanyar el guardó a la millor jugadora.

Jesús Sosa, el futbolista del VallBanc Santa Coloma, es va mostrar “molt content i molt agraït” amb la distinció de millor jugador. El jugador canari arrodoneix el curs 17-18 amb aquest guardó que “no ho considero un premi individual perquè sense el suport dels meus companys no ho hagués pogut aconseguir”. L’entrenador del Sideco Encamp de futbol sala, Luis Cruz, un altre repetidor, també va reconèixer que “un premi així és el resultat de la feina de tot l’equip”. David Férriz va ser el millor jugador de futbol sala, Luis Do Nascimento va recollir el premi de millor àrbitre i hi va haver mencions especials, com a la trajectòria esportiva de Cristian Sánchez, a la selecció absoluta, al Gol Solidari, o als Special Olympics.

A més, Cristian Martínez (52) i José Antonio Gomes (54) van rebre el pin d’or per superar les 50 internacionalitats.

Una Nit del Futbol sense cap sorpresa rellevant

tracking