Nova victòria del VPC a domicili al camp del Tauch

Els andorrans van vèncer al tram final amb una transformació de Ramas i segueixen situats a la part alta de la classificació

Nova victòria del VPC a domicili al camp del TauchARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra va vèncer ahir a casa del Tauch Corbieres per un ajustat 18 a 19 en un partit marcat pel fort vent, amb ràfegues de fins a 100 quilòmetres per hora. Tot i aquest condicionant, els del Principat van arribar per davant al marcador gràcies a dues transformacions, i un assaig de Nico González que suposava el 6 a 11.

A la represa va seguir l’intercanvi de cops, i el VPC va anotar un assaig col·lectiu que suposava el 13 a 16. El Tauch va aconseguir un nou assaig al tram final que va suposar el 18 a 16, però Ramas a l’últim instant va anotar una transformació que va suposar el 18 a 19 per als del Principat i la sisena victòria de la temporada (quarta fora de casa) per a l’equip que dirigeixen Jonathan García Xepi i David Kirikàixvili.

Després del matx, Xepi va explicar que “estem molt contents perquè havíem preparat molt bé el partit, però ho hem hagut de canviar per les condicions quehem trobat”, i va afegir que “vull destacar la segona meitat, hem fet un treball molt seriós quan ells més ens collaven”.

El VPC tancarà el 2018 la setmana vinent i ho farà a l’Estadi Nacional, on dissabte s’enfrontarà a partir de les 18.30 hores a l’US Lezadoise.

tracking