Atletisme

Nahuel Carabaña finalitza el 52è a l'Europeu de cross

Nahuel Carabaña finalitza el 52è a l'Europeu de crossK. P.

Nahuel Carabaña va acabar ahir en 52è lloc a l’Europeu de cros en categoria sub-20 que es va disputar a la ciutat holandesa de Tilburg. El jove corredor va completar els 6.300 metres del circuit amb un temps de 19’26”.

Carabaña va acabar a 1’26” del vencedor, que va ser el noruec Jakob Ingebrigsten. El podi el van completar l’espa­nyol Ouassim Oumaiz i el serbi Elzan Bibic. L’atleta del Principat va anar de menys a més, ja que al pas per la primera volta era 65è, a la segona 60è, a la tercera 55è, i finalment va creuar la línia d’arribada en 52è lloc.

Com va explicar Carabaña abans de marxar cap a Holanda, l’objectiu era millorar la 43a posició que va aconseguir a l’Europeu de l’any passat disputat a Eslovàquia. Tot i no aconseguir-ho, el tècnic Kevin Poulet va explicar que “hem acabat amb bones sensacions i un temps semblat a l’any passat, tot i que les condicions de cross eren molt diferents amb pluja, vent i fang i un circuit molt diferent al de l’any passat”.

Poulet va afegir que “és un bon resultat i ara hem de seguir entrenant per als Jocs dels Petits Estats i l’Europeu del juliol que són els objectius d’enguany”.