x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

El Madrid guanya a Osca sense brillar

Un gol de Gareth Bale al minut vuit dona els tres punts al conjunt de Solari
El porter de l'Osca es lamenta després d'encaixar el gol de Bale.

El Madrid guanya a Osca sense brillar

El porter de l'Osca es lamenta després d'encaixar el gol de Bale.

Actualitzada 10/12/2018 a les 07:21
El Reial Madrid va guanyar ahir a l’Osca 0 a 1 a la primera visita que el conjunt blanc realitzava a l’estadi de l’Alcoraz a la seva història.
El conjunt aragonès és el cuer de la lliga espanyola i suma, amb el d’ahir, 13 partits consecutius sense guanyar a la competició domèstica, una dinàmica nefasta que encara es va veure més agreujada quan abans d’arribar al minut 10 de partit, el Reial Madrid ja guanyava per 0 a 1. Bale va aprofitar una centrada des de la banda dreta d’Odriozola per fer pujar el primer gol al marcador després d’engaltar una rematada en què Jovanovic no va poder fer res per evitar el gol.

Amb la victòria momentània el Reial Madrid va mostrar la seva versió més gris, i a punt va estar de deixar escapar els tres punts, especialment a la segona meitat amb dues ocasions claríssimes per a l’Osca. La primera, va ser per a Melero, que a metre i mig de la porteria, va enviar fora una rematada amb el cap. Mentre que la segona, ja al temps afegit, va ser per a Rivera, però Carvajal, sobre la línia, va evitar el gol dels locals que hagués desfermat la festa a l’Alcoraz.
El proper partits per als blancs serà dimecres a la Lliga de Campions contra el CSKA de Moscou en un duel sense res en joc perquè el Madrid és primer de grup.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts