Mireia Gutiérrez es trenca un dit i passarà pel quiròfan

Va patir una fractura del primer metacarpià de la mà esquerra durant l’entrenament per la Copa del Món de Saint Moritz

Mireia Gutiérrez es trenca un dit i passarà pel quiròfanAGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mireia Gutiérrez haurà de passar pel quiròfan durant les properes hores a Barcelona després de la fractura del primer metacarpià de la mà esquerra que es va fer ahir a Saint Moritz durant l’entrenament de la Copa del Món d’eslàlom que havia de disputar avui.

L’esquiadora es va enganxar amb una porta durant la baixada per preparar l’eslàlom paral·lel i va patir el trencament. Segons el comunicat mèdic de la Federació Andorrana d’Esquí, la fractura és neta i requereix d’una intervenció el més aviat possible, i el temps de baixa de l’esquiadora no es coneixerà fins que no es realitzi la intervenció.

D’altra banda, Joan Verdú va finalitzar en 55a posició la seva segona Copa del Món de gegant de la temporada, que es va disputar ahir a l’estació francesa de Val d’Isère. L’esquiador de la FAE va sortir amb el dorsal 66 i va completar la seva baixada amb un temps de 56”57, a més de quatre segons del guanyador de la primera mànega, que va ser l’austríac Marcel Hirscher amb un registre de 52”41.

Després de la cursa, Verdú va assegurar que “no ha anat com esperava, tot i que les condicions de la pista eren bastant difícils per classificar-se entre els 30 jo no he fet el meu nivell d’esquí”, i va afegir que “estic una mica decebut en aquest sentit, però vull seguir en aquesta línia, vull seguir treballant”.

Més enllà de la Copa del Món, Marc Oliveras va aconseguir un nou Top-10 a la Nor Am Cup, en aquest cas en la modalitat de supergegant. Oliveras va ser desè a la cursa amb un temps d’1’01”88, a 1’26 del crono del vencedor de la cursa, que va ser Samuel Dupratt. No va poder acabar la prova l’altre representant de la FAE, Matías Vargas.

A Ramundberget, Suècia, l’equip B masculí va disputar un eslàlom FIS on Ty Acosta va ser el més destacat amb un 37è lloc.

tracking