ACB Lliga Endesa

“Hem estat massa reactius”

“Hem estat massa reactius”ACB PHOTO / I. FERRERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro va lamentar que el seu equip, tot i haver manat durant bona part del partit, es va limitar a respondre a les embestides valencianes. “Hem estat massa reactius i no podíem esperar que un equip com València Basket no reaccionés, quan això ha passat, hem abaixat els braços”.

El tècnic basc, a més, va mostrar-se preocupat pel fet que, després d’haver demanat un temps mort, els seus homes concedissin un dos més u en contra i que, malgrat haver entrat a l’últim període amb només deu punts de desavantatge, no hi hagués reacció. “Hem trobat a faltar jugadors que ens donessin l’energia necessària i em preocupa que a l’úiltim quart, sense que el partit estigués perdut, no l’hem competit”.

Tot i reconèixer que no hi ha­-via hagut sort en molts moments, també va explicar que la tercera falta personal de Moussa Diagne, havia estat un moment determinant.

A partir d’aleshores, el València va dominar completament la pintura i, tal com ell mateix va dir, “Matt Thomas, que no havia aparegut fins llavors, va tenir moments brillants i ens va fer força mal”.

EL RIVAL

“Hem tornat a connectar amb la fonteta” JAUME PONSARNAU. L’ENTRENADOR DEL valència baskeT, Jaume Ponarnau va explicar que el seu equip va saber trobar “aquell punt de xispa que apareix regularment als entrenaments, a la pista”. Aquest fet, segons ell, els va portar a trobar un factor únic: “hem tornat a connectar d’una manera molt maca amb La Fonteta i això ens ha ajudat molt”. Tot i reconèixer que el MoraBanc havia jugat molt bé durant un tram important del matx, el català va admetre que se sentia molt satisfet del resultat i d’haver vist la millor versió de Matt Thomas i Labeyrie.

tracking