El Barça es passeja al derbi català

Messi, per partida doble, Dembelé i Luís Suárez posen líders els blaugrana

El Barça es va endur ahir amb contundència el derbi català contra l’Espanyol per 0 a 4, i es manté com a líder de la lliga espanyola.

Com quasi sempre, Messi va ser l’encarregat d’obrir la llauna passat el primer quart d’hora amb una magistral falta en què Diego López no va poder fer res. L’argentí també va ser protagonista en el 0 a 2,i després d’una jugada individual seva, Dembelé va marcar el segon amb un xut amb rosca. Els blaugrana encara van arrodonir més la festa abans del descans amb el 0 a 3 que va aconseguir Luís Suárez marcant entre les cames de Diego López.

A la represa el Barça va seguir amb el domini del partit, i fins i tot va perdonar ocasions clares per ampliar la diferència, i no va ser fins el 65 quan Messi, de nou de falta, va fer el 0 a 4. L’afició de l’Espanyol va poder celebrar un gol d’Òscar Duarte, però el VAR va anular-lo per fora de joc, i el marcador ja no es va tornar a moure a Cornellà-El Prat.

Avui serà el torn per al Reial Madrid, que a les 16.15 hores s’enfrontarà a l’Osca a la que serà primera visita de la història del conjunt blanc a l’estadi de l’Alcoraz. Solari arribarà pràcticament en quadre al partit, ja que l’entrenador argentí tindrà les baixes de Marcelo, Reguilón, Nacho, Casemiro, Kroos i Mariano.