TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Natació

Assolir rècords d'Andorra i millorar marques, objectius a Hangzhou

Mònica Ramírez, Nàdia Tudó, Patrick Pelegrina i Bernat Lomero viatgen a Xina amb la il·lusió per bandera

Assolir rècords d'Andorra i millorar marques, objectius a HangzhouI.A.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Conscients de la dificultat que suposa però il·lusionats i orgullosos de prendre part d’uns campionats del món, la delegació de la Federació Andorrana de Natació formada per Mònica Ramírez, Nàdio Tudó, Patrick Pelegrina i Bernat Lomero no pot amagar aquesta barreja de nervis, expectació i papallones a l’estómac. Capitanejats pel director tècnic, Xavier Torrallardona, els membres de la selecció viatgen a Hangzhou amb la voluntat de fer una bona competició, gaudir de l’experiència i intentar assolir rècords d’Andorra i millorar marques personals.

Una cita d’aquestes característiques no és nova per a Mònica Ramírez que, de l’11 al 16 de de-sembre, participarà en els seus cinquens mundials. “Sempre els agafo com si fos la meva primera vegada”, va comentar. “Tenim molta il·lusió, però enguany no ho he pogut preparar com volia, ja que el tema dels Serradells ens ha perjudicat molt”, lamentava Ramírez. Tot i això, va deixar clar que “em trobo forta i viatgem amb tota la il·lusió de fer un bon paper”. Nàdia Tudó afronta el seu segon Mundial amb “molts nervis i moltes ganes” i els debutants Bernat Lomero i Patrick Pelegrina esperen mantenir “les bones sensacions que tenen”i “gaudir d’una oportunitat única que és nedar a un Mundial”.

tracking