Esquí

Marc Oliveras acaba vuitè al descens de la Nor Am Cup

Va finalitzar entre els deu primers a la Copa de Nord-amèrica, mentre que Matías Vargas va classificar-se en 16a posició

Marc Oliveras acaba vuitè al descens de la Nor Am CupAGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Oliveras va finalitzar vuitè ahir al vespre al descens de la Nor Am Cup (Copa d’Amèrica del Nord) disputat a l’estació canadenca de Lake Louis. L’esquiador de la FAE, que sortia amb el dorsal 24, va aconseguir un temps d’1’16”92 i va acabar a 1”27 del crono del guanyador, el canadenc James Crawford que va endur-se el triomf amb una marca d’1’15”65. La segona plaça a la cursa va ser per a l’esquiador eslovè Miha Hrobat, que va acabar a 0”17 del triomf amb un temps d’1’15”82, mentre que l’últim lloc del podi se’l va endur el també eslovè, Bostjan Kline. El competidor va finalitzar la seva baixada amb un registre d’1’16”04, a 0”39 de James Crawford.

Oliveras no va ser l’únic representant de la FAE ahir a Lake Louis, i Matías Vargas va aconseguir acabar en 16a posició el descens. L’esquiador del Principat va finalitzar la seva baixada amb una marca d’1’17”70, i es va situar a 2”05 del registre que havia marcat Crawford.

Ahir, però, no va poder competir Kevin Courrieau, que dimarts al vespre durant l’entrenament de descens va patir una caiguda i es va lesionar el genoll. L’esquiador va tornar al Principat per fer-se proves mèdiques i tenir el diagnòstic de la lesió i del procés de recuperació. En aquest entrenament, el millor temps va ser per a Sam Morse, amb Marc Oliveras en 17è lloc, i amb Matías Vargas amb el 24è millor temps.

tracking