TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Esquí

Mireia Gutiérrez finalitza en 12è lloc al segon eslàlom de Trysill

L’esquiadora va refer-se de la primera jornada de la Copa d’Europa i va quedar a tocar del Top-10

Mireia Gutiérrez finalitza en 12è lloc al segon eslàlom de TrysillAlexis Boichard / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va finalitzar ahir en 12a posició al segon eslàlom de la Copa d’Europa disputat a l’estació noruega de Trysill i va refer-se de la decepció de la jornada de dilluns, quan no va poder acabar la cursa després d’enforquillar-se amb una porta. L’andorrana va aconseguir un temps d’1’31”51 i va finalitzar a menys d’un segon (0”77) de la vencedora de la prova, la corredora francesa Nastasia Noens.

A la primera mànega, Mimi va aconseguir el 17è millor registre amb una marca de 44”85, mentre que a la segona va finalitzar en el desè lloc amb un crono de 46”66. La suma de les dues mànegues van deixar-la a tocar dels deu primers llocs, en una cursa molt igualada en què les 17 primeres competidores van acabar a una diferència de menys d’un segon.

Després de la prova, el tècnic de la FAE, Roger Vidosa, va assegurar que “la valoració és correcta perquè aquest tipus de traçat a la Mireia sempre li costa i avui realment ha provat d’anar el més recte possible”. A més, va afegir que “les dues mànegues són cor­rectes però esperem que amb vista a les pròximes curses, sobretot de cara a la Copa del Món, hi hagi un punt més de prendre riscos”. La propera cita per a Gutiérrez serà la Copa del Món d’eslàlom que es disputarà diumenge a l’estació suïssa de Saint Moritz.

D’altra banda, Kevin Courrieu va classificar-se en 11è lloc al primer entrenament de descens de la Nor-Am Cup, disputat a Lake Louise, al Canadà. Corrieu va aconseguir un temps d’1’19”28, a 1”64 del millor registre, que va ser del canadenc James Crawford. A més, Marc Oliveras va ser 14è amb un crono d’1’19”58, a 1”94 del vencedor, mentre que Matías Vargas va finalitzar el 19è amb un temps d’1’20”34, a 2”70 del temps aconseguit per Crawford.

tracking