automobilisme

Triomf de De la Casa i debut espectacular de Ferré

El jove pilot de l’ACA va ser la sensació a la categoria de CM i amb Edgar Montellà van lluitar pel triomf absolut

Triomf de De la Casa i debut espectacular de FerréACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard de la Casa es va endur la VII Pujada a Santa Maria de Villalba-Ullastrell, darrera prova del Campionat de Catalunya de muntanya. Amb aquest triomf a la categoria de turismes, De la Casa va confirmar el subcampionat. Amb un registre final de 2’08”874, el pilot andorrà va marcar l’scratch absolut a la primera mànega de la cursa. A la continuació, però, no va poder completar la pujada per un problema elèctric al Subaru Impreza WRC. El pilot de Gedith Center va acabar la prova amb un gust agredolç. “Aconseguir el títol català era molt difícil però tot passava per obtenir el triomf absolut aquesta última pujada. Aquestes coses passen i ens ha tocat a nos­altres”, va lamentar De la Casa.

La gran sensació de la prova va ser un altre andorrà. El jove Raül Ferré, en el debut en una competició fora d’Andorra, va estar lluitant pel triomf absolut, juntament amb Edgar Montellà, d’una cursa que va guanyar el basc Arkaitz Ordoki. El seu triomf va ser inapel·lable en ser l’únic pilot a baixar de 2’08” tot i la pressió exercida per Ferré i Montellà.

Raül Ferré estava pletòric. “No m’ho acabo de creure. Tothom em felicita, em fan fotos... és una situació desconeguda per a mi”. La llarga temporada del Campionat de Catalunya registra grans resultats per als pilots de l’ACA. Títol per a Ramon Plaus i subcampionats per a De la Casa i Edgar Montellà.

tracking