automobilisme

Guillamet-Caminal-Vinyes, a tocar del triomf absolut

Guillamet-Caminal-Vinyes, a tocar del triomf absolutFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de Baporo Motosport format per Quim Guillamet, Melcior Caminal i Joan Vinyes va estar molt a prop d’aconseguir la victòria absoluta a la 19a edició de les 4 hores sobre terra de Lleida. El triumvirat va acabar en segona posició de la classificació general a dues voltes dels guanyadors, l’equip lleidatà format per Joel Guerrero i Francesc Trota.

La victòria va estar molt a prop de Joan Vinyes i els seus companys. Només van passar pel paddock per fer els reglamentaris canvis de pilot i omplir el dipòsit de benzina. Seguint aquesta dinàmica van estar tota la cursa entre els deu primers i anaven millorant progressivament. L’andorrà va comentar que “tot ha sortit com ho havíem planejat, hem parat quan calia i una vegada havíem competit els tres pilots ens hem llançat a l’atac. Atrapar els guanyadors era gairebé impossible perquè portaven un vehicle R2 amb millors prestacions que el nostre”.

Després de la prova de Lleida, Guillamet, Caminal i Vinyes normalment donen la temporada per acabada. Enguany, però, hi ha possibilitats que l’equip participi al ral·li de Tàrrega.

tracking