La França de Griezmann i Mbappé visitarà l'Estadi Nacional

La selecció ‘bleu’, campiona del món, Islàndia, Turquia, Albània i Moldàvia, rivals dels tricolors al grup H

La França de Griezmann i Mbappé visitarà l'Estadi NacionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra ja coneix els que seran els seus rivals per a la fase de classificació de l’Eurocopa del 2020. La campiona del món, França, Islàndia, Turquia, Albània i Moldàvia han quedat enquadrats en el grup de la selecció (grup H) després del sorteig que es va celebrar ahir al migdia a Dublín. El 1998 els tricolors ja es van enfrontar a França com a campiona del món, en aquell cas a Barcelona, i a la fase de classificació per a l’Eurocopa 2000.

El tècnic, Koldo Álvarez de Eulate, va comentar que “tornem a tenir la sort de rebre a Andorra una potència. L’altra fase de classificació va ser Portugal, campiona d’Europa, i aquesta vegada serà la campiona del món la que ens permetrà gaudir d’una gran diada de futbol”. Pel que fa a la resta del grup, el seleccionador va explicar que “Islàndia i Turquia són molt fortes. Els primers han sabut tenir la capacitat d’arribar a fases finals i els segons tenen molta qualitat individual. Albània no ha tingut els resultats previstos a la Lliga de les Nacionals, però és una clara aspirant a la fase final, i Moldàvia és, potser, el bloc més proper a nosaltres, però si no fem bé les coses ens poden complicar bastant”.

El seleccionador de França, Didier Deschamps, va indicar que “el grup és exigent” i que Andorra “no serà fàcil, ni de bon tros. Tots els partits seran complicats i ells [Andorra] han fet una bona fase a la Lliga de les Nacions”

Tenen plaça per a la fase final de l’Eurocopa 2020 el primer i segon de cadascun dels 10 grups i es classifiquen 24 de les 55 seleccions. Els partits es disputaran durant els mesos de març i novembre del 2019.

tracking