karate

Gina del Rio acaba en tercera posició a Guadalajara i Melchor Rabago és cinquè

Gina del Rio acaba en tercera posició a Guadalajara i Melchor Rabago és cinquèSHOTOKAN ANDORRA

Els dos representants del Club Karate Shotokan Andorra van fer un gran paper a la final de la Lliga espanyola de karate, que es va disputat el cap de setmana a Guadalajara (Madrid) i on participaven els vuit primers classificats de cada categoria. Gina del Rio va acabar tercera després de disputar tres combats. El primer el va guanyar per decisió arbitral i el segon el va perdre per un ajustat 3 a 4 i es va quedar sense final. La repesca, però, sí que la va guanyar (3-0). Melchor Rabago va fer també un bon campionat i va acabar en cinquena posició després de tres combats. El primer el va guanyar 4 a 0 contra el representant català, però va perdre el passi a la final i la repesca.