motociclisme

L'assemblea de la FIM aplega 600 persones a Andorra la Vella

El Centre de Congressos va acollir ahir la primera jornada del cap de setmana de la moto

L'assemblea de la FIM aplega 600 persones a Andorra la VellaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital va encetar ahir el cap de setmana de les dues rodes. Andorra esdevé, per segon any consecutiu, l’epicentre del món de la motocicleta en totes les seves variants.

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) va celebrar al Centre de Congressos l’assemblea anual, que va aplegar unes 600 persones. L’esdeveniment d’enguany prenia una especial rellevància, perquè els delegats dels 103 països representats van escollir el nou president de l’entitat que substituirà Vito Ippolito. Després de tres mandats i un total de dotze anys al capdavant de la FIM, Ippolito va traspassar el testimoni a Jorge Viegas.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, van ser els encarregats d’inaugurar l’assemblea i van destacar l’oportunitat que representa per a Andorra poder acollir un congrés tan important per la projecció internacional que suposa.

Avui es realitzaran tota una sèrie d’actes emmarcats en aquest especial cap de setmana, que es clourà amb el plat fort, l’entrega dels premis en el transcurs de la Gala FIM Awards al Poliesportiu. Un espectacle d’acrobàcies freestyle de motocròs donarà la benvinguda a la jornada a l’aparcament d’autobusos de Prada Casadet, davant de l’edifici de Govern. A les tres, a l’Andorra Park Hotel, hi haurà l’acte de signatura d’autògrafs dels pilots als 300 ciutadans que ho van reservar prèviament i a les set de la tarda el Poliesportiu s’omplirà de glamur amb la presència de les més importants figures, que desfilaran a la catifa vermella.

tracking