esquí

Sissi Hinterreitner acaba sisena el gegant de Gielo

L’esquiadora andorrana va completar la prova en un temps d’1’57’’49, a dos segons i mig del primer lloc

Sissi Hinterreitner acaba sisena el gegant de GieloFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bona actuació de la delegació andorrana en el segon eslàlom gegant de la FIS. Sissi Hinterreitner va acabar en una meritòria sisena posició i d’aquesta manera va millorar els resultats de la delegació en la primera jornada. Zoe Ramírez i Carla Mijares van acabar 28a i 30a, respectivament.

Amb una marca d’1’57”49, Hinterreitner es va quedar a poc més de dos segons i mig de la vencedora de la prova, la noruega Andrine Maarstoel, que amb un temps d’1’54”94, va tornar a ser la millor classificada, repetint l’èxit del primer eslàlom.

L’esquí del Principat va tenir sort diversa, ja que malgrat el sisè lloc de Sissi Hinterreitner i la millora de Carla Mijares respecte al primer gegant –va acabar 27a–, Xènia Rodríguez va acabar 25a. A més, Jèssica Núñez no va acabar la primera mànega i la pitjor notícia la va protagonitzar Zoe Ramírez, que va caure i es va trencar l’espatlla. L’esquiadora tornarà a Andorra per recuperar-se.

En el capítol masculí, Joan Verdú és als Estats Units per prendre part a la Copa del Món de supergegant i gegant aquest cap de setmana. La seu de la competició és l’estació de Beaver Creek. L’andor­rà competeix avui al supergegant i demà al gegant. Verdú va realitzar l’entrenament oficial per tenir sensacions sobre la pista i va marcar un millor temps d’1’’46’24. D’aquesta manera, es va quedar a més de tres segons i mig del millor cronòmetre.

tracking