futbol sala

La selecció afronta un doble compromís contra Lituània

El combinat que dirigeix Xavi de la Rosa repta aquest cap de setmana els lituans en dos amistosos al Prat Gran

La selecció afronta un doble compromís contra LituàniaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana de futbol sala segueix perfilant la seva preparació de cara a la fase prèvia del Premundial i aquest cap de setmana afronta un altre doble compromís amistós al país. En aquesta ocasió, el rival serà Lituània i els partits es disputaran al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany, dissabte a les 18 hores i diumenge a les 12.

Com va ha deixat clar en alguna ocasió el seleccionador, Xavi de la Rosa, el 80% del bloc que està treballant des de fa un parell d’anys es manté i només varien alguns noms. “Ara tenim més jugadors per escollir i aquest fet s’agraeix molt. Podríem fer un equip només de nois sub-21”, va comentar. Per a aquest compromís són baixa per lesió Gerard Raventós, Ricardo Oliveira i Jona Pérez, i tot i que és a la llista Marçal és seriós dubte per problemes físics. Les novetats són Oriol Rodríguez i David Férriz.

Els dos darrers amistosos de preparació, davant Xipre, es van resoldre amb dos empats a tres i amb la selecció andorrana competint al màxim i deixant una molt bona sensació. Lituània és la 84a selecció al rànquing FIFA, just un graó per sobre d’Andorra, que és 85a. “Els tenim ganes, sincerament”, va reconèixer el tècnic. “La darrera vegada que ens vam enfrontar vam perdre 5 a 1 i nosaltres no vam estar a l’altura. Esperem demostrar ara que la distància entre ells i nosaltres no és tan gran”, va apuntar. De la Rosa va afegir que “si tenim la mateixa intensitat i mantenim la forma de jugar dels dos darrers partits davant Xipre, estic segur que no hi haurà aquesta vegada una diferència de quatre o cinc gols amb Lituània”.

tracking