Atletisme

La Sant Silvestre laurediana vol superar els 754 inscrits

Tot el que es recapti es destinarà a entitats solidàries i es repetiran els recorreguts que es van estrenar l’any passat

La Sant Silvestre laurediana vol superar els 754 inscritsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria arribarà enguany a la 26a edició amb un objectiu clar, superar els 754 inscrits que va tenir el 2017, tal com va explicar el conseller d’Esports del comú lauredià, Pere Pràxedes. I el motiu per fer-ho és ben clar, ja que tota la recaptació de la cursa es destinarà a fins solidaris i es repartirà al 50% entre Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria i La Marató de TV3. Pràxedes va assegurar que volen tenir “més participants que l’any passat perquè és una cursa solidària i l’objectiu és recaptar el màxim possible perquè la solidaritat sigui efectiva”.

Per segon any consecutiu el recorregut júnior i absolut tindrà 2,1 quilòmetres, sortirà des de l’E. Leclerc Punt de Trobada i acabarà a la plaça de la Germandat. Pel que fa a la cursa baby, reservada fins als vuit anys, arrencarà a la plaça Major i finalitzarà també a la plaça de la Germandat. Els tres primers classificats de cada categoria, tant masculina com femenina, que acabin la cursa amb el barret de Pare Noel que donarà l’organització s’enduran un premi, i també tindran guardó les tres millors disfresses individuals i de comparsa. A més, se sortejarà un mòbil, una videoconsola i una bicicleta entre els participants.

Les inscripcions ja es poden fer tant a la xarxa (www.santsilvestresantjuliadeloria.com) com al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria fins al 27 de desembre, i tindran un preu de 7 euros.

tracking