La Sant Silvestre espera superar els 754 inscrits

La cursa serà el 28 de desembre i el 100% de la recaptació es destinarà a fins solidaris i es repartiran entre Càritas de Sant Julià de Lòria i la Marató de TV3

La Sant Silvestre laurediana aplega 750 corredorsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat aquest matí la Sant Silvestre laurediana d'enguany que es farà el 28 de desembre i que arribarà a la 26a edició. Com va passar al 2017, la sortida de les curses júnior i absoluta es farà des del centre comercial E. Leclerc Punt de Trobada i l'arribada estarà situada a la Plaça de la Germandat. A més hi haurà una cursa baby que arrencarà des de la Plaça Major i que també finalitzarà a la Plaça de la Germandat.

El conseller d'Esports del comú de Sant Julià de Lòria, Pere Pràxedes, ha explicat que l'objectiu és superar els 754 participants del 2017 "perquè és una cursa solidaria i l'objectiu és recaptar el màxim possible perquè la solidaritat sigui efectiva". El 100% de la recaptació es destinarà a fins solidaris i es repartirà a parts iguals entre Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria i la Marató de TV3.

Les inscripcions costen 7 euros i ja es poden fer en línia a www.santsilvestresantjuliadeloria.com o al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria.

tracking