Mireia Gutiérrez, fora de la segona mànega a Kilington

Va acabar en 35a posició la baixada, a mig segon del trentè lloc

Mireia Gutiérrez, fora de la segona mànega a KilingtonAlexis Boichard / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mireia Gutiérrez va finalitzar 35a a la segona prova de la Copa del Món d’eslàlom de la temporada, que es va celebrar ahir a l’estació nord-americana de Kilington. L’esquiadora de la FAE va acabar a mig segon del 30è lloc i no va poder aconseguir l’objectiu d’accedir a la segona mànega.

Mimi va marcar un temps de 57”92 a la seva baixada, a 5”43 del millor registre. En el moment de creuar la línia de meta, Gutiér­rez ocupava el 29è lloc, però va anar baixant de posició a mesura que altres esquiadores completaven el recorregut de l’eslàlom de Kilington.

El tècnic de la FAE, Roger Vidosa, va declarar després de la car­rera que “ha estat una cursa amb mil canvis climàtics, ha plogut, ha nevat i després ha vingut la boira, que ha afectat els dorsals que teníem davant i una mica darrere”. Sobre el fet de no entrar entre les 30 millors, l’entrenador va assegurar que “potser era una de les oportunitats més fàcils i amb un dorsal correcte com el que teníem es podria entrar a la segona mànega”. Per últim, Vidosa va cloure que “ha faltat gas i esperem que això millori per a la pròxima Copa del Món”. La propera cita serà el 8 i 9 de desembre a l’estació suïssa de Saint Moritz, on es farà eslàlom en paral·lel.

D’altra banda, Sissi Hinterreitner va finalitzar quarta al gegant FIS-ENL celebrat ahir a Kaabdalis. Després del tercer lloc aconseguit dissabte, ahir l’esquiadora va tornar a quedar a tocar del podi, però va finalitzar en quart lloc amb un temps d’1’24”17, a 1”19 de la victòria, i a només dues dècimes de la tercera plaça.

tracking