El VPC cau al temps afegit contra el Mirapicien en un final polèmic

Els visitants van transformar un cop de càstig a l’última jugada del partit

El VPC cau a l'últim minut amb polèmica (22-23)M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VPC Andorra va caure ahir a l’Estadi Nacional contra l’RC Mirapicien per un ajustat 22 a 23 en un partit que es va acabar decidint al tram final i amb una decisió arbitral protestada pels jugadors i pel públic, ja que el col·legiat va xiular un cop de càstig a favor dels visitants amb el temps ja complert que va suposar la victòria del Mirapicien.

Etiquetes:

El matx va arrencar bé per al VPC, que amb dos xuts de Ramas va situar-se 6 a 0. Els visitants van remuntar amb un assaig i la transformació, i Lasha a tocar del descans va tornar a posar els del Principat per davant amb un assaig (11-7). A la represa, va seguir l’intercanvi fins al 17 a 18 per als visitants amb un assaig a dos minuts del final.

El partit semblava perdut per al VPC, però Agus va anotar un assaig a l’últim minut per situar el 22 a 20. I quan el públic pràcticament celebrava el triomf local, l’àrbitre va xiular un cop de càstig amb el temps ja complert que el Mirapicien va anotar per situar el 22 a 23 final al marcador i la segona derrota seguida a l’Estadi Nacional per als del Principat.

El tècnic del VPC, David Kirikàixvili, va declarar després del matx que “no vull entrar en l’arbitratge, i la culpa és nostra perquè no hauríem de dependre d’això”. A més, va afegir que “ens han faltat petites coses per poder tancar el partit abans”.

De la seva banda, el VPC femení va vèncer dissabte amb contundència el Químic ER per 56 a 10 i es manté en tercera posició al grup A de la fase prèvia de la Lliga Catalana amb 18 punts en sis partits disputat.

tracking