Motociclisme

Xavi Cardelús s'estrena al Circuit de Jerez amb la KTM

Xavi Cardelús va fer ahir al Circuit de Jerez els seus primers quilòmetres sobre la KTM de l’Ángel Nieto Team, l’equip amb què disputarà el Campionat del Món de Moto2 la propera temporada. Entre ahir i demà, el traçat andalús acull els primers tests de pretemporada de la categoria on hi seran presents tots els pilots del Mundial.

El corredor del Principat va completar 51 voltes a Jerez durant les tres sessions d’entrenament que es van fer ahir i va finalitzar en 30a i última posició amb un temps d’1’45”686 aconseguit a l’última de les sessions d’entrenament. L’andorrà va acabar a 3”483 del primer lloc que va ser per a l’italià Lorenzo Baldassarri. El d’ahir va ser el primer contacte de Cardelús amb el xassís KTM (aquesta temporada ha corregut amb Kalex), i també va estrenar el motor Triumph de 765cc que tindran totes les motos de Moto2 de cara al Campionat del Món de l’any vinent.

Després de la primera jornada de tests, Cardelús va assegurar que “avui es tractava d’anar-se fent a la nova moto i les primeres sessions no han resultat fàcils perquè la posició de pilotatge no era l’habitual”. A més, va afegir que “he de sumar quilòmetres i informació tot el cap de setmana per començar a fixar les bases de cara a la pròxima temporada”.