TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ACB LLiga endesa

No a la violència de gènere

Demà diumenge 25 de novembre és el Dia internacional contra la violència de gènere. Diferents entitats esportives, entre les quals el MoraBanc i el Montakit Fuenlabrada, s’han adherit aquests dies a la lluita per erradicar aquesta xacra

No a la violència de gènereBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demà, diumenge 25 de novembre, és una data marcada en el calendari. És el dia en què la societat ha d’unir-se i prendre consciència de la necessitat de lluitar per erradicar la xacra de la violència de gènere.

Per això, el Montakit Fuenlabrada, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat madrilenya i la Regidoria d’Esports, exposarà una pancarta abans del partit per visibilitzar la lluita contra aquest greu problema que ha escapçat la vida de moltes dones. A la iniciativa s’hi han sumat tant el MoraBanc Andorra com el trio arbitral. L’entitat tricolor va presentar fa 10 dies una acció emmarcada en aquesta data. El club i el ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior van tornar a unir esforços en la lluita contra la violència envers les dones. Es va impulsar una campanya basada en la venda de polseres amb el lema Mai por 25-N, t’hi apuntes? Unes polseres que s’han venut en els dos darrers partits a casa i que es podran adquirir també al Poliesportiu el 15 i el 18 de desembre, dates en què el MoraBanc rebrà la visita del Delteco Guipúscoa i l’AS Mònaco.

Tampoc, evidentment, serà el primer cop que el Fuenlabrada s’uneix a la causa. Fa 12 anys, el 2006, Fuenlabrada es va convertir en la Ciutat Contra la Violència de Gènere, un fet pioner a nivell espanyol, i en què el club madrileny va col·laborar de la mà de Luis Casimiro, actual entrenador de l’Unicaja i aleshores tècnic del Fuenla. Casimiro va ser l'encarregat de llegir el manifest.

tracking