Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

El MoraBanc Andorra conquesta Fuenlabrada (79-85)

Els d'Ibon Navarro reaccionen a l'últim període per sumar la cinquena victòria a la Lliga Endesa
Dylan Ennis en una acció del partit disputat al pavelló Fernando Martín

ACB PHOTO / E. COBOS
Actualitzada 24/11/2018 a les 20:11
El MoraBanc Andorra ha guanyat a Fuenlabrada 79-85 en l'últim partit abans de l'aturada pels partits de les seleccions. El duel ha començat favorable pels tricolors amb un parcial de 4-12, però els locals han reaccionat i s'han situat 17-20 al final del primer quart. El Fuenlabrada s'anava sentint millor sobre el parquet, i ha capgirat el marcador fins el 40-36 del descans.
A la represa els tricolors han sortit adormits al Fernando Martín i els locals han agafat una màxima diferència de nou punts (53-44), però una reacció liderada per Jelínek deixava l'electrònic amb el 63-61 quan només faltaven deu minuts de joc.

L'últim quart ha començat igualat i amb els tricolors agafant diferències mínimes, però un triple d'Eyenga ha empatat el matx a dos minuts pel final. I precisament des de la línia de 6,75 el MoraBanc ha acabat certificant el triomf. Vitali i Shurna a l'últim minut han anotat dos triples decissius que han tancat la victòria pel conjunt d'Ibon Navarro. Dylan Ennis, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador pel conjunt del Principat.
La competició a l'ACB i Europa s'atura ara pels duels de classificació pel Mundial del 2019, i el MoraBanc no jugarà fins el 8 de desembre, quan visitarà el València Basket.