La selecció, al sisè bombo del sorteig del Preeuropeu

La selecció no s’enfrontarà a Anglaterra, Suïssa, Portugal ni Holanda, però podria jugar contra Espanya, França o Alemanya

La selecció, al sisè bombo del sorteig del PreeuropeuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb la Lliga de les Nacions acaba, el proper gran repte per a la selecció serà la fase de qualificació per a l’Eurocopa del 2020, que serà el primer Campionat d’Europa que es disputi en format multiseu a 12 ciutats del continent. Els bombos per al sorteig del dia 2 de desembre a Dublin s’han realitzat en funció de la classificació final de la Lliga de les Nacions (en què Andorra ha estat la 53a de 55 països), i la selecció ha quedat a l’últim dels sis bombos disponibles amb Letònia, Liechtenstein, Malta i San Marino.

El fet d’estar a l’últim pot del sorteig fa que Andorra estigui inclosa als grups que van de l’F al J, que són els que tenen sis equips. A més, els de Koldo Alvarez de Eulate ja coneixen alguns dels rivals contra els quals no s’enfrontaran, com és el cas de Portugal, Suïssa, Holanda i Anglaterra, que van guanyar els grups de la Lliga A de la Lliga de les Nacions, i que al juny disputaran la final de quatre, fet pel qual estaran dintre d’un grup de cinc equips (A al D).

Els tricolors sí que podrien jugar, en canvi, contra els seus dos veïns, Espanya i França, que estan dintre del primer bombo juntament amb Bèlgica, Itàlia, Croàcia i Polònia. També podria visitar l’Estadi Nacional Alemanya, que pels mals resultats que ha aconseguit en aquesta Lliga de les Nacions (ha baixat a la Lliga B), estarà al segon bombo del sorteig del dia 2 de desembre. El Preeuropeu arrencarà al març.

tracking